Skip to main content

Extensions Specialist

Jeg har igennem mange år lavet extensions, og min passion har været at udforske og forfine mine færdigheder i mange år. Jeg arbejder udelukkende med 100% kvalitetshår fra Djarling Hair, da jeg prioriterer høj kvalitet i mine extensions-løsninger. Jeg går op i, at dine extensions ikke kun skal se naturlige ud, men også være skånsomme for dit eget hår.

Extensions kan bruges til både at tilføje volumen og længde til dit eget hår. Med 3-5 baner extensions kan du opnå en smuk og naturlig fyldighed i din eksisterende længde.

Før du bestiller tid til extensions, anbefaler jeg en personlig konsultation, hvor vi kan diskutere dine forventninger og muligheder. Tryghed og tillid er nøgleord, og jeg vil skræddersy den perfekte extensions behandling til dig.

Jeg anvender MicroWeft metoden, som jeg har fundet at være den mest skånsomme og holdbare metode til en naturlig påføring af extensions baseret på min erfaring. Denne metode skaber en tynd og fin forbindelse, og i kombination med ægte hår fra Djarling vil du næsten ikke kunne mærke eller se, at du har extensions i dit hår.

For at bevare dit eget hår og extensions bedst muligt, anbefaler jeg oprykning hver 6. uge, så du kan nyde dine extensions længe og skånsomt.

Hvordan foregår en personlig konsultation hos mig?

1 step:
Bestil en personlig konsultation, hvor vi sammen taler om dit ønske med extensions. En personlig konsultation hos mig er altid gratis og ganske uforpligtende..

2 step:
Til konsultationen taler vi om dine ønsker, og forventningsafstemmer hvad der er muligt i dit hår for at få bedst mulige resultat. Samtidig kigger jeg også på om dine extensions og eget hår skal farves for at håret blender sig bedst muligt og vil se så naturligt ud som muligt.

3 step:
Metoden jeg bruger hedder Micro Wave er en viderebygning af flettemetoden, og mere skånsomt for dit eget hår.

4 step:
Når dine extensions er påsat i dit eget hår, klipper og studser jeg kanterne, så de blender og får den pæneste overgang i dit eget hår, og uden skarpe kanter.

5 step:
Tillykke med dit nye smukke drømmehår! Inden jeg lader dig gå ud af døren, sørger vi sammen for at du får en ny tid til oprykning. Dette er for at dit eget hår og dine extensions bliver passet og plejet bedst muligt, og får at vi holder os indenfor det anbefalede tidsrum for oprykning, nemlig 6 - 8 uger.

Priser starter fra:

Opryk af en kant: 805 kr.

2 kanter: 1325 kr.
En bane hår: 828 kr.

50% på oprykning ved nyt hår

Book tid her

Book tid her

Cookie Notice

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top