Skip to main content

Konceptet

Hvad kan du forvente?

Hos mig er det vigtigt, at du føler dig tryg og hørt.

Min salon ligger i det charmerende Lottrups Gård 7, midt i Odense. Her deler jeg salon med Gitte Lundager og Peter Holten, hvor vi sammen har skabt et hyggeligt univers, hvor kunden er i centrum.

I min stol skal man være tryg og jeg opfordrer derfor alle nye kunder til at booke en personlig konsultation, inden vi starter behandling.

Ønsker du en helt privat tid, hvor der ikke er andre i salonen, så book en tid om onsdagen, hvor vi har salonen helt for os selv. 

På den måde kan jeg bedst muligt gøre både dit hår og din oplevelse unik.

Med stort fokus på perfektion, kreativitet og forståelse tilbyder jeg en håroplevelse i særklasse. Mit speciale ligger indenfor farve og styling af langt hår samt extensions.

Jeg lægger stor vægt på, at mine kunders hår ser naturligt og friskt ud. Af den grund vejleder og guider jeg også samtlige af mine kunder til, hvordan de bedst muligt skal behandle og pleje deres hår, så de hver dag kan føle sig lige så smukke, som da de forlod salonstolen.

Mit håndværk er min passion, og derfor gør jeg altid mit ypperste for konstant at styrke og udvikle min faglighed. Jeg har været på kurser i både Paris og London, som har pirret min nysgerrighed og skærpet mit blik på, hvad der sker i hårets verden.

Min uddannelse

Jeg har stået i lære hos Tine Balle & Team i hjertet af Odense, hvor jeg startede i 2015. Tine har lært mig, hvad det vil sige at gå op i sit arbejde med krop og sjæl. Mine erfaringer fra Tine Balle har gjort mig kreativ og lært mig at turde at være nytænkende.

Målrettet fokus 

Jeg arbejder hårdt og målrettet for at være den bedste indenfor mit fag. Jeg udvikler konstant mine teknikker, og jeg løber gerne lidt hurtigere for at forfine de nyeste trends og sætte mig eget præg på dem.

Book tid her

Cookie Notice

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top