Skip to main content

Om Sandra Nørgaard

Min passion for mit fag har altid drevet mig, især extensions og farve. At se mine kunders glæde og reaktion på deres drømmehår, når de forlader stolen, er den mest fantastiske følelse i verden for mig.

Min rejse begyndte i 2015 som elev hos Kofoed Intercoiffure/Tine Balle Hairstudio. Siden da har jeg fortsat med at forfine mine færdigheder og udvide min viden ved at deltage i adskillige kurser hos Vidal Sassoon London og Balmain Hair Paris.

I 2020 besluttede jeg at tage springet og blive selvstændig. Jeg startede først i salonen Studio S og nu er jeg i Lottrups Gård, midt i hjertet af Odense.

Jeg arbejder målrettet og med dyb passion for at være den bedste indenfor mit felt, og med fokus på extensions og farve. Jeg ønsker at give mine kunder en unik oplevelse og hjælpe dem med at opnå det smukkeste hår, de drømmer om. Jeg lægger stor vægt på hele tiden at udvikle mine teknikker, og følge de nyeste trends samt tilføje mit eget kreative touch til dem.

Når du besøger mig, er det vigtigste for mig at skabe en atmosfære af tryghed og tillid. Disse elementer er grundlæggende for mig i mit arbejde.

Min salon er åben for alle, og jeg ønsker, at når du forlader døren, vil du føle dig fyldt med fornyet energi.

Book tid her

Book tid til din klip her

Cookie Notice

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top